Chcę kupić sobie kamizelkę asekuracyjną. Piórkiem nie jestem Jakie proponujecie? Wolałabym raczej tańszą, ale chętnie poczytam o takich z różnych przedziałów cenowych.
_________________ To dobrze – powiedziała Mi. – Mały drań jest o wiele lepszy, bo łatwiej go stłuc
Dołączył(a): 24 sty 2015, o 21:53 Posty: 5668 Lokalizacja: Ząbki
Ewcia - mogę na zlocik do Ciebie przywieźć Ci moj wasn Ba + możesz ją nawet w oczku wypróbować Przymierzysz sobie - zobaczysz czy Ci pasuje Moja kosztowała jakieś 150 zł i była zakupiona na Targach w Wawce które jakoś w marcu bodajże się będą ponownie odbywać Moja kamizelka mnie utrzymuje a ważę 80
Dołączył(a): 24 sty 2015, o 18:44 Posty: 2516 Lokalizacja: Pyrlandia
Cytuj:
Moja kamizelka mnie utrzymuje a ważę 80
To nic nie mówi bo nie wiadomo jaki masz ciężar właściwy. Chodzi o stosunek wagi do objętości, a na to ma wpływ tłuszcz oraz kości. Nie trzeba nikogo rozbierać na członki, nie martw się. Żeby się tego dowiedzieć wystarczy nam Eltech, waga, wanna z wodą i EUREKA!
Ewuś bierz taką z Decathlona a będziesz zadowolona:
Jest to naprawdę świetna wielozadaniowa odzież kanadyjkowa mamy od kilku lat i polecamy. Uprzedzając pytania dodam, że ma pas kroczny, ale nie używamy, ponieważ dobrze dopasowana trzyma świetnie na wodzie i bez tego, a na lądzie grzeje nery. Ma kieszenie na piersiówki. Same plusy. Cena znośna, 2stówy, a stary model niedawno był po 120, jak się pospieszysz to może jeszcze znajdziesz.
_________________ "Co to jest droga to najlepiej dowiedzieć się nogami. A już obowiązkowo bosymi" Bartoszko - Siekierezada
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości